Varför jag inte tror på Gud

en ateists funderingar

Mer om Robert A. Monroe

Publicerad 2016-11-07 13:13:46 i Allmänt,

Robert A. Monroe säger i sin bok "Yttersta resan" att "När det gäller frågan om vart man tar vägen och vad man gör i ut-ur-kroppentillståndet tycks det inte finnas några begränsningar." Det är bara fantasin och drömmen som inte har några begränsningar, verkligheten är full av dem.
 
Monroe träffade i en av sina ut-ur-kroppen-upplevelser en varelse (Hanhon) som levde i det fysiska på jorden, som var 1800 år gammal och aldrig varken sov eller åt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lars William Larsen

Jag är 34, poet och ekofilosof (dock inte akademisk sådan). Jag är städare och byggmålare till yrket, studerar vid Komvux vuxengymnasium på ABF-huset i Stockholm. "Bor" hos min flickvän Titti Spaltro i Stockholm centrum. Jag har ett förflutet inom den frikyrkliga väckelserörelsen "Smiths Vänner", av norskt ursprung, som i sin tur har sina rötter inom norsk metodism och pingströrelse, särskilt den s.k. "helgelserörelsen". Vid 17 års ålder bröt jag med rörelsen, och kastades följaktligen (när jag fyllt 18) ut ur hemmet (mina föräldrar är med i Smiths Vänners utbrytarrörelse). Sedan dess har jag varit tidvis agnostiker, tidvis New-Age:are, tidvis halvhjärtad muslim, och tidvis ateist. Till sist slutade jag i ateismen, och jag jag har varit övertygad ateist i fyra år nu. Jag är även naturalist och materialist, men jag tror på livet efter döden, dock ej på andevärldens objektiva natur, som något "där ute". Jag avstår från copyright till allt här på bloggen förutom bilder och citat, texterna här är en del av "public domain".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela